| نويسنده |
پيغام |
|
taraneh
|
موضوع پست: Re: باشگاه و بازيكن مورد علاقه خود را بنويسيد.(اروپايي) ارسال شده در: دوشنبه 21 دی 1388, 2:15 pm |
|
تاريخ عضويت: سه شنبه 16 تیر 1388, 11:37 am پست ها : 477 محل سکونت: garmsar
|
|
اگه رئال ته جدولم باشه همچنان رئالی میمونم عظیم تو چطور؟
_________________ سكوت قلبتو بشكنو برگرد نذار اين فاصله بيشتر ازين شه نميخوام مثله گذشته كه رفتي دوباره اخر قصه همين شه......
|
|
 |
|
| |
|
|
shrfhd
|
موضوع پست: Re: باشگاه و بازيكن مورد علاقه خود را بنويسيد.(اروپايي) ارسال شده در: پنج شنبه 1 بهمن 1388, 11:32 am |
|
تاريخ عضويت: سه شنبه 19 شهریور 1387, 6:51 am پست ها : 281 محل سکونت: اصفهان
|
|
آخ ترانه خانوووووم گل گفتي عزيز.
 |
|
| |
|
|
taraneh
|
موضوع پست: Re: باشگاه و بازيكن مورد علاقه خود را بنويسيد.(اروپايي) ارسال شده در: پنج شنبه 1 بهمن 1388, 9:21 pm |
|
تاريخ عضويت: سه شنبه 16 تیر 1388, 11:37 am پست ها : 477 محل سکونت: garmsar
|
ا تو هم رئالی هستی زنده باد رئال 
_________________ سكوت قلبتو بشكنو برگرد نذار اين فاصله بيشتر ازين شه نميخوام مثله گذشته كه رفتي دوباره اخر قصه همين شه......
|
|
 |
|
| |
|
|
shrfhd
|
موضوع پست: Re: باشگاه و بازيكن مورد علاقه خود را بنويسيد.(اروپايي) ارسال شده در: جمعه 2 بهمن 1388, 4:20 pm |
|
تاريخ عضويت: سه شنبه 19 شهریور 1387, 6:51 am پست ها : 281 محل سکونت: اصفهان
|
پ چی فک کردی. همون زنده باد رئال 
 |
|
| |
|
|
spiro
|
موضوع پست: Re: باشگاه و بازيكن مورد علاقه خود را بنويسيد.(اروپايي) ارسال شده در: جمعه 2 بهمن 1388, 5:00 pm |
|
تاريخ عضويت: يکشنبه 4 اسفند 1387, 5:22 pm پست ها : 693 محل سکونت: اصفهان
|
shrfhd نوشته است: پ چی فک کردی. همون زنده باد رئال  اي تيم فروش جاست ارسنال
_________________ ديگه ...
|
|
 |
|
| |
|
|
nitro
|
موضوع پست: Re: باشگاه و بازيكن مورد علاقه خود را بنويسيد.(اروپايي) ارسال شده در: شنبه 2 بهمن 1388, 12:31 am |
|
تاريخ عضويت: دوشنبه 28 دی 1388, 9:45 pm پست ها : 42
|
|
 |
|
| |
|
|
kmh
|
موضوع پست: Re: باشگاه و بازيكن مورد علاقه خود را بنويسيد.(اروپايي) ارسال شده در: شنبه 3 بهمن 1388, 10:52 am |
|
تاريخ عضويت: شنبه 27 مهر 1387, 11:17 pm پست ها : 975
|
|
 |
|
| |
|
|
مهمان
|
موضوع پست: Re: باشگاه و بازيكن مورد علاقه خود را بنويسيد.(اروپايي) ارسال شده در: شنبه 3 بهمن 1388, 12:10 pm |
|
|
|
|
 |
|
| |
|
|
nitro
|
موضوع پست: Re: باشگاه و بازيكن مورد علاقه خود را بنويسيد.(اروپايي) ارسال شده در: شنبه 3 بهمن 1388, 12:16 pm |
|
تاريخ عضويت: دوشنبه 28 دی 1388, 9:45 pm پست ها : 42
|
مهمان نوشته است: این پست نمی دونم چه شد قاطی کردم در صورت مهمان فرستادم ولی این پست من فرستادم ... بازم ببخشید دوستان 
|
|
 |
|
| |
|
|
mohager
|
موضوع پست: Re: باشگاه و بازيكن مورد علاقه خود را بنويسيد.(اروپايي) ارسال شده در: چهارشنبه 13 بهمن 1388, 12:44 am |
|
تاريخ عضويت: پنج شنبه 8 مهر 1388, 1:31 am پست ها : 27 محل سکونت: کاشان
|
|
کسی که طرفدار بازی خوب فوتبال باشه میگن بارسلونا ولیونل مسی اما نه کسی که دنبال بازیکن های گران قیمت باشه میگه رئال ولی هیچی مثل بارسلونا ومسی نمیشه که تو یک سال این همه عنوان کسب کنند
_________________ روزهافکر من این است وهمه شب سخنم که چرا غافل از احوال دل خویشتنم از کجا آمده ام آمدنم بهر چه بود به کجا میروم آخر،ننمایی وطنم
|
|
 |
|
| |
|
|
lale
|
موضوع پست: Re: باشگاه و بازيكن مورد علاقه خود را بنويسيد.(اروپايي) ارسال شده در: چهارشنبه 21 بهمن 1388, 10:22 am |
|
تاريخ عضويت: شنبه 28 شهریور 1388, 9:09 am پست ها : 29 محل سکونت: تهران
|
|
_________________ شمع بود ، پروانه بود ، من بودم و غم شمع سوخت ،پروانه سوخت، من ماندم و غم....
|
|
 |
|
| |
|
|
nice_girl
|
موضوع پست: Re: باشگاه و بازيكن مورد علاقه خود را بنويسيد.(اروپايي) ارسال شده در: پنج شنبه 22 بهمن 1388, 8:29 am |
|
تاريخ عضويت: جمعه 8 آبان 1388, 6:51 am پست ها : 65
|
mohager نوشته است: کسی که طرفدار بازی خوب فوتبال باشه میگن بارسلونا ولیونل مسی اما نه کسی که دنبال بازیکن های گران قیمت باشه میگه رئال ولی هیچی مثل بارسلونا ومسی نمیشه که تو یک سال این همه عنوان کسب کنند mohager نوشته است: کسی که طرفدار بازی خوب فوتبال باشه میگن بارسلونا ولیونل مسی nitro نوشته است:
_________________ دلا خوکن به تنهایی که از تن ها بلا خیزد سعادت ان کسی یابد که از تن ها بپرهیزد.
|
|
 |
|
| |
|
|
nice_girl
|
موضوع پست: Re: باشگاه و بازيكن مورد علاقه خود را بنويسيد.(اروپايي) ارسال شده در: پنج شنبه 29 بهمن 1388, 6:37 am |
|
|
|
_________________ دلا خوکن به تنهایی که از تن ها بلا خیزد سعادت ان کسی یابد که از تن ها بپرهیزد.
|
|
 |
|
| |
|
|
azim-zedbazi
|
موضوع پست: Re: باشگاه و بازيكن مورد علاقه خود را بنويسيد.(اروپايي) ارسال شده در: پنج شنبه 29 بهمن 1388, 9:12 pm |
|
تاريخ عضويت: دوشنبه 23 شهریور 1388, 6:45 pm پست ها : 617 محل سکونت: قم
|
پس لابد عمه من بود اون شب از اتلتیکو مادرید باخت ها ؟؟؟ (دختر خوب)یه لافی بزن که بعدا گرفتارت نکنه آخه اتلتیکو تیمه که شما ازش باختین رئال 3 تا بهش خوروند 
_________________ عید فطر مبارک
رصدخانه اردبیل
|
|
 |
|
| |
|
|
nice_girl
|
موضوع پست: Re: باشگاه و بازيكن مورد علاقه خود را بنويسيد.(اروپايي) ارسال شده در: جمعه 30 بهمن 1388, 6:25 am |
|
|
[quote="azim-azad"]پس لابد عمه من بود اون شب از اتلتیکو مادرید باخت ها ؟؟؟ (دختر خوب)یه لافی بزن که بعدا گرفتارت نکنه آخه اتلتیکو تیمه که شما ازش باختین رئال 3 تا بهش خوروند agha azim man manzoram jame ghahremanan bod ke az lion bazam shekast khordid bainke be atletiko bakhtim ama bazam sadre jadvalim 
|
|
 |
|
| |
|